Gör någon glad!

Vi ger varandra komplimanger aldeles för sällan. jag brukar tänka på de när jag ser någon med fin jacka, fint halsband eller liknande. Eftersom jag sitter i kassan i en mataffär så träffar jag en hel del människor varje dag, och ser en hel del fina halsband och jackor. men det är aldeles för sällan jag säger det till dem.

Jag kommer ihåg när jag precis hade klippt mig, (till den übersnygga frisyr jag har nu), och man är ju ofta lite osäker när man gjort en stor förändring, men jättemånga kunder sa att jag var modig som klippt mig och att jag passade jättebra i det. 

Ibland händer det att jag får komplimanger för mina örhängen, (speciellt när jag har mina Kenza örhängen som är formade som noter) och då blir jag superglad! och är man på gott humör är det lättare att säga något positivt till någon annan. 

Så nästa gång du ser någon som har nåt fint på sig eller som har en snygg frisyr eller liknande, så säg det, hon kanske går runt och är osäker, och blir så glad att hon ger en komplimang till nästa person hon möter och så är en positiv spiral igång :)

Nåt att tänka på!

RSS 2.0