Skyll det på alkoholen vettja.

Idag har det varit strålande väder heela dagen. Så pass fint att jag till och med hade jeansshorts på mig när jag gick hem de knappt 3 kilometerna från jobbet och sedan gick ut med hunden i en timme :) (hatar mina bleka ben, men som alla tjatar på mig om, måste visa dem för att de ska bli bruna) 

Till slut hamnade jag i en park här i närheten, där satte jag mig på en bänk, släppte gizmo lös och bara njöt av solen. Men.. då kom det ett gäng umgdomar (usch, låter som jag är 55 år) och då gick jag. Men varför? varför satt jag inte bara kvar och njöt. känns så himla svenskt. 

låten jag har på hjärnan ikväll är Blame it (on the alcohol) med glee gänget. (ja jag ääälskar Glee, ja jag är en fjortis varje onsdag kväll klockan 20.) 


dö hårt?

Daniel och jag är inne i en Bruce Willis period nu :) köpte die hard boxen förra veckan, den med alla fyra filmer, så nu håller vi på med dem. har precis sett klart de tre första, och på torsdag blir det film nummer fyra. Har inte sett den ännu, men om det fortsätter föregångarna så borde den vara den bästa (eftersom tvåan är bättre än ettan, och trean är bättre än tvåan, om ni inte förstod vad jag menade)

vi har nästan alltid såna perioder, nu är vi som sagt inne på Bruce Willis, innan dess var vi inne i en Family Guy period. Vi har också haft dokumentär perioder där vi sett boxar som planet earth och life och liknande :) inte så många yngre par som sitter hemma och äter pizza medans de ser på hur och varför fladdermöss gör som de gör :P

men nu är det mr Willis som gäller sonm sagt, så har ni några bra filmförslag med honom i så berätta gärna.
jag rekomenderar iaf Schakalen, sjukt bra film, typisk Therese film. :) helt klart sevärd!



puss och kram alla som förtjänar det, och en extra puss och go kram till Camilla och Veronica som fyller 23 år idag :D <3

Ps. Idag är det min namnsdag, hurra för mig :) Ds.

Nördig knädans

ringde skatteverket idag eftersom det strular med min deklaration, så nästa vecka blir det att fylla i deklarationen för hand, kopiera alla lönespec för att sen skicka in det.
inte direkt vad jag behöver nu, känns som jag drunknar i måsten..

nu över till nåt mer positivt. tog fram vår/sommar kläderna idag. är lika roligt varje år, för man glömmer bort alla godbitar man praktiskt taget lever i på sommrarna. som till exempel mina jeansshorts! äääälskar dem, de hade jag totalt glömt bort att jag äger. men det blir nog ganska mycket som inte plockas fram, jag har ju bytt stil liiite grann sen förra sommaren, tror inte mina småblommiga klänningar passar mig lika bra.
speciellt inte nu sen jag tatuerat mig :D

just nu spelas N.E.R.D-Lapdance på full volym på spotify för att få lite extra energi medans man plockar med disken.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0